joi, 28 ianuarie 2010

Avem loc suficientSpunea cineva care se crede cunoscator, ca imobiliarele nu sunt pentru oricine, probabil nu, dar mai mult sau mai putin, toti dintre adulti ajung la un moment dat in viata, sa participe direct sau indirect la o tranzactie imobiliara.
De aceea, de multe ori, prin natura imprejurarilor, ajungem printr-o simpla inchiriere sau o vanzarea-cumparare a unui imobil, sa fim actori in aceasta piesa de teatru.
Da, cred ca de cele mai multe ori, tranzactiile imobiliare se desfasoara in urma unor scenarii si a unor regii mai putin reusite, cu multe blufuri din partea tututor participantilor. Si aunci, da sunt de acord ca imobiliarele nu sunt pentru oricine.
Ideal ar fi ca acest teatru sa fie dominat sau mijlocit de profesionisti, sau sa le zic(un cuvant uzitat azi, care vine din vechile CAP-uri) "tehnicieni", care sa aiba atributiile unor regizori ce nu se abat de la scenariul imobiliar, in conformitate cu etica si practicile profesionale general acceptate.
Astfel, ei vor reusi sa puna in scena, piesa tranzactiei imobiliare, intr-un mod in care toti actorii, stiu perfect rolul lor si caderea cortinei va fi un nou inceput pentru urmatoarea reprezentatie.
Atunci, daca din actori, am devenit regizori si daca la sfarsitul piesei, regizate deja de noi, actorii sau bucurat de succes si spectatorii constata ca merita sa mai vada odata piesa sau chiar ei, vor deveni actori in urmatoarea piesa regizata de noi, atunci putem spune clar ca avem un drum si sigur nu suntem oricine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu