vineri, 29 ianuarie 2010

Parere despre Adrian Mutu si isteriaSe implineste o zi de cand toata massmedia din tara noastra(si numai), la toate programele de stiri sportive sau de interes general emit tot felul de informatii cu tot felul de persoane care ne anunta raspicat fara nici un dubiu ca MUTU e terminat..a papat o pastila de slabit, pe care se pare i-a trimis-o mama, tocmai din Romania cu par avion(sau poate pe "autobuz")stiti pe sistemul cum se trimite-au pachete la copii lor studenti ce faceau facultatea la oras. Toata tara e ingrijorata, ce ne facem, saracul, a luat pastila sa scape de burtica si cand colo ce sa vezi, nu era buna, era chiar interzisa de legile sportive, mai pe scurt pasteluta pentru slabit era un medicament, ce avea in componenta o substanta, ce favorizează creşterea performanţelor sportive prin stimulările de la nivelul creierului. Parerea mea e ca daca era suficient de stimulata partea creierului ce se ocupa de inteligenta nu ajungea sa ia pastile sa stimuleze partea interesata de performantele sportive.
Adevarat ca toti putem sa fim voluntar sau nu interesati, de ce i-se intampla lui MUTU,dar sa nu uitam,i-se intampla asta, numai si numai din cauza lui,ceea ce nu ne indreptateste insa sa dam sentinte fara sa asteptam judecata.
p.s.
la nivelul elitei înveţi că oamenii te proiectează direct pe soclu şi că admiraţia lor nu e decît preludiul dezamăgirilor ulterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu